Μιλήστε μαζί μας σήμερα
70.088.088/22261088

6 tips για πιο αποδοτική χρήση του Facebook Ads

advertising_facebook_preview_ads

 Η σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, Facebook, προσφέρει στους  χρήστες του μια δυνατότητα διαφήμισης των προϊόντων ή  υπηρεσιών τους μέσω του Facebook Ads. Παρόλα αυτά για  να χρησιμοποιήσετε σωστά, με αποδοτικό τρόπο το Facebook  Ads υπάρχουν κάποια tips and tricks που μπορούν να σας  βοηθήσουν να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα:

 

 

1. Στοχεύετε στους φίλους των επαφών σας
Υπάρχει επιλογή που σας δίνει την δυνατότητα να εντοπίζετε τα άτομα που οι φίλοι τους είναι συνδεδεμένοι στη σελίδα σας, γκρουπ, εφαρμογή σας. Αν μέσο όρο ο κάθε φίλος σας έχει 150 φίλους και έχετε μια σελίδα με 1000 φανς τότε μπορείτε να στοχεύετε σε 150.000 χρήστες.

2. Αυτοματοποιήστε την εναλλαγή των διαφημιστικών banners
Όπως και η Google, έτσι και το Facebook σας αποδίδει χρήματα όταν οι χρήστες κάνουν κλικ πάνω στις διαφημίσεις. Η δουλειά σας είναι να εναλλάσσετε τις διαφημίσεις όσο πιο συχνά μπορείτε ή να αυτοματοποιήσετε την συγκεκριμένη διαδικασία για να έχετε όσα περισσότερα κλικς γίνεται.

3. Στοχεύετε συγκεκριμένα επαγγέλματα
Είναι μια αποδοτική μέθοδος προσέγγισης υποψηφίων πελατών, σύμφωνα με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

4. Τραβήξτε την προσοχή των καταναλωτών στο Page ή στο Website σας

Ο τρόπος είναι απλός, κάντε την online παρουσία σας γνωστή στο κοινό που σας ενδιαφέρει. Δώστε στους χρήστες περισσότερες επιλογές γιατί το γεγονός αυτό δημιουργεί μεγαλύτερη πιστότητα και αναγνωσιμότητα του brand σας.

5. Χρησιμοποιήστε τη χαρακτηριστική εικόνα από την ιστοσελίδα σας στην σελίδα σας στο Facebook
Οι χρήστες αντιδρούν καλύτερα όταν υπάρχει μια εικόνα η οποία συνδέεται με ένα brand, επίσης όταν βλέπουν την ίδια εικόνα στο website του brand και στην σελίδα του στο Facebook επίσης.

6. Προτιμήστε την επιλογή CPC
Το ακρωνύμιο CPC σημαίνει κόστος ανά κλικ (CPC=cost per click). Το CPC εφαρμόζεται με το να πληρώνετε με βάση τα κλικ, δηλαδή να χρεώνεστε κάθε φορά που κάποιος κάνει κλικ στη διαφήμισή σας. Αυτή η στρατηγική είναι η προτιμότερη για την σελίδα κοινωνικής δικτύωσης- Facebook. 

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τo πως μπορείτε να αναπτύξετε την δική σας διαφημιστική καμπάνια μέσω Google Adwords και Facebook Ads  δεν έχετε παρά να εγγραφείτε στο επιχορηγημένο πρακτικό μας σεμινάριο με τίτλο: Στρατηγικές Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Online Διαφήμισης”.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ