Μιλήστε μαζί μας σήμερα
70.088.088/22261088

5 Απίστευτα tips τίτλων για μεγαλύτερη προσοχή του κοινού!

Εκτός από ενδιαφέρον περιεχόμενο και ελκυστικό design, αυτό που θα βοηθήσει το κοινό να σας παρακολουθήσει στην ιστοσελίδα σας και στα κοινωνικά σας δίκτυα, είναι οι εντυπωσιακοί τίτλοι!
Σας δίνουμε τα καλύτερα tips για τη δημιουργία των τίτλων που θα σας αυξήσουν το «θόρυβο» της εταιρείας σας:

  • Χρησιμοποιήστε αριθμούς – Οι αριθμοί πάντα είναι ελκυστικοί στο

    μάτι και βοηθάνε στην προσοχή του κοινού. Άρα κάποια ποσοστά ή η απαρίθμηση συμβουλών και κανόνων θα τραβήξουν σίγουρα το ενδιαφέρον.

  • Χρησιμοποιήστε επίθετα – Τα ενδιαφέροντα επίθετα ομορφαίνουν τα λόγια, άρα ελκύουν το μάτι. Κάποια παραδείγματα είναι «Δωρεάν», «Απίστευτο», «Απόλυτο», «Παράξενο» κ.λπ.
  • Χρησιμοποιήστε μοναδική αιτιολόγηση – Ο λόγος ύπαρξης του άρθρου πρέπει να είναι μοναδικός και να ξεχωρίζει ανάμεσα στα υπόλοιπα. Χρησιμοποιήστε λέξεις όπως «Λόγοι», «Γεγονότα», «Μυστικά», «Συμβουλές», «Tips & Tricks», «Ιδέες» για την επίτευξη του. Αποφύγετε τη λέξη «πράγματα» που το γενικολογεί!
  • Χρησιμοποιήστε «Γιατί», «Τι», «Πότε», «Πως» – Είναι βασικές λέξεις που κινούν το ενδιαφέρον για περαιτέρω πληροφορίες. Είναι καλύτερα να χρησιμοποιούνται μόνο αυτές οι λέξεις ή μόνο αριθμοί. Μαζί δεν αποδίδουν όσο καλά θα θέλαμε.
  • Δώστε τολμηρές υποσχέσεις – Υποσχεθείτε κάτι που θα αξίζει τον κόπο, για παράδειγμα νέες δεξιότητες. Μην υπέρ – υποσχεθείτε, γιατί τότε γίνεστε έντονοι και αποπλανητικοί. Στο περιεχόμενο της δημοσίευσης σας βέβαια, θα πρέπει να δίνετε ότι υποσχεθήκατε.

Η φόρμουλα συνήθως ακολουθείται ως εξής:
Αριθμός ή Βασικές λέξεις + Επίθετο + Λέξη κλειδί + Υπόσχεση
Για παράδειγμα:

  • Πώς να μάθετε τα απαραίτητα μυστικά του Illustrator.
  • 5 Παράξενα Μυστικά για την χρήση των Social Media!

Οι αναγνώστες θέλουν να αξίζει ο χρόνος που σπαταλούν για να διαβάσουν, γι’ αυτό μην γίνεστε βαρετοί. Επικεντρώνοντας σε αυτά τα tips θα εισπράξετε περισσότερους αναγνώστες, περισσότερο buzz και περισσότερη αγάπη προς την εταιρεία σας. Δοκιμάστε το!

#WebsiteBlog #SocialSpaceAcademy #Seminars