Μιλήστε μαζί μας σήμερα
70.088.088/22261088

3 σημαντικά tips για τις επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν το Facebook

  • Προσθέστε μια πλήρη διεύθυνση στις ρυθμίσεις του page της εταιρείας σας ή του page που διαχειρίζεστε, ώστε οι πελάτες και χρήστες της σελίδας κοινωνικής δικτύωσης να μπορούν να κάνουν check in. Βοηθά στην διαφήμιση σας ώστε να γίνει ευρέως πιο γνωστή σε άτομα που δεν σας γνωρίζουν.
  • Χρησιμοποιήστε περισσότερα link posts: Μέσω της σελίδας σας στο Facebook χρησιμοποιώντας το sharing tool κάντε copy-paste το URL από την ιστοσελίδα σας γράψτε ένα ωραίο κείμενο που θα τραβήξει το ενδιαφέρον του υποψήφιου πελάτη και βάλτε μια όμορφη εικόνα σχετική με το post σας (κατά προτίμηση δικό σας υλικό) , πατήστε enter και θα έχετε ένα δυνατό post που θα τραβήξει αρκετούς ενδιαφερόμενους πελάτες!
  • Κοινοποιήστε αρκετές προσφορές σας: Οι ειδικές προσφορές κρατάνε τους υφιστάμενους πελάτες σας ικανοποιημένους και επίσης τραβάνε το ενδιαφέρον καινούριων πελατών. Οι προσφορές μπορούν να συνδεθούν με την ιστοσελίδα σας ή την σελίδα σας και οι προσφορές να είναι αποκλειστικά για τους φανς της σελίδας σας στο Facebook.