Μιλήστε μαζί μας σήμερα
70.088.088/22261088

3 βήματα για ένα σωστό Social Media Marketing

f27bffdf96ec1a1fe3cd84ecd3d17c08
                                                      

  • Χτίστε ένα δίκτυο από υποψήφιους πελάτες, υφιστάμενους πελάτες, αγοραστές, θαυμαστές κ.α και μείνετε σε επαφή με τους περισσότερους από αυτούς. Να τους ενημερώνετε για τις δραστηριότητες της επιχείρησης σας, για προσφορές και για νέα προϊόντα ή υπηρεσίες σας. Να τους κάνετε να νιώθουν ότι είναι σημαντικό κομμάτι, γιατί είναι.

 

  • Δώστε όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείτε στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης της επιχείρησης σας. Χρησιμοποιήστε εικόνες, βίντεο, διάφορους συνδέσμους με έρευνες που γίνανε σχετικές με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. Επίσης φροντίστε να υπάρχει νέο υλικό τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα.

 

  • Διαφημίστε τις σελίδες σας όπου πιστεύετε ότι είναι κατάλληλα και σχετικά. Δεν έχει σημασία αν είναι πληρωμένη διαφήμιση ή αν είναι δωρεάν. Κάντε μια έρευνα να δείτε ποιες σελίδες παρόμοιες με την δική σας έχουν την περισσότερη «κίνηση», τι κάνουν γι’αυτό; Επίσης τα άτομα που λέγονται “target market” ποια μέσα κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιούν και πως μπορούν να ανακαλύψουν την δική σας σελίδα και να ενδιαφερθούν για τα δικά σας προϊόντα;