Μιλήστε μαζί μας σήμερα
70.088.088 / 22261088

Public Relation

PUBLIC RELATION STRATEGIES FOR A SUCCESSFUL BRAND IMAGE

Γιατί να Παρακολουθήσω αυτό το Πρόγραμμα:

Στόχος κάθε επαγγελματία που ασχολείται με το PR, το Marketing και την Επικοινωνία είναι να αποκτήσει εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες για να είναι σε θέση να θέτει στόχους και να ορίζει ξεκάθαρα πλάνα, σε σχέση με την σωστή και αποτελεσματική διαχείριση των δημοσίων σχέσεων της επιχείρησης.

Μέσα από το συγκεκριμένο σεμινάριο, τα στελέχη  θα εξοικειωθούν τόσο με τις σύγχρονες τεχνικές επικοινωνίας, όσο και με τα πρακτικά εργαλεία των Δημόσιων Σχέσεων, με σκοπό να είναι σε θέση να κτίζουν αμοιβαία, επωφελείς σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ του οργανισμού τους και του κοινού. Έτσι, θα κερδίζουν εύκολα υποστήριξη στα προϊόντα ή υπηρεσίες που προσφέρουν, αλλά και γενικότερα στα διάφορα έργα που εκτελεί η επιχείρηση.

ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Κράτησε την θέση σου Τώρα! Περιορισμένος Αριθμός θέσεων

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ:

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟY

ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

 • Julie Νικολάου

  «Το πρόγραμμα ήταν αρκετά στοχευμένο και θα χαιρόμουν να παρακολουθούσα ξανά μάθημα με τον συγκεκριμένο εκπαιδευτή. Έκανε το μάθημα ευχάριστο και πολύ ενδιαφέρον.»

  Julie Νικολάου
  Marketing Manager, PFA Cyprus Holiday Homes.

  Please Share:
 • Νικόλας Σωφρονίου

  “Τα σεμινάρια διδάχτηκαν με πολύ επαγγελματισμό και ήταν πολύ βοηθητικά στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων που αφορούν τον συγκεκριμένο κλάδο. Ο εκπαιδευτής ήταν πολύ βοηθητικός με τυχόν ερωτήσεις όπου είχαμε.”

  Νικόλας Σωφρονίου
  Απόφοιτος.

  Please Share:
 • Μαρία Θεοφάνους

  “Τα σεμινάρια ανταποκρίθηκαν στο έπακρο των προσδοκιών μου. Πρακτικά και βοηθητικά καθώς σου δίνουν τις βάσεις να δημιουργείς μόνος σου αποδοτικές διαφημίσεις.”

  Μαρία Θεοφάνους
  Υπεύθυνη Marketing, Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης.

  Please Share:

  Οι συμμετέχοντες στα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, όχι μόνο λαμβάνουν γνώση, εξειδίκευση, τονώνουν την επαγγελματική τους αυτοπεποίθησή και βελτιώνουν τις δεξιότητές τους, αλλά ταυτόχρονα αναγνωρίζουν εύκολα και άμεσα πώς να κάνουν πράξη στην καθημερινή τους εργασιακή ενασχόληση όλα όσα διδάσκονται. Με αυτό τον τρόπο, τόσο οι απασχολούμενοι όσο και η ίδια η εργοδότρια επιχείρηση έχουν όφελος και απτά αποτελέσματα.

  Επικοινωνία

  • Διγενή Ακρίτα 57,
   Γραφείο 201,
   1070, Λευκωσία,
   Κύπρος.
  • 70.088.088
   +357 22.261.088
  • +357 22.104.880

  © 2010 - SocialSpace Academy. All Rights Reserved. Privacy Policy