Μιλήστε μαζί μας σήμερα
70.088.088 / 22261088

Rhino 3D

RHINO 3D: ΜΟΝΤΕΛΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΦΩΤΟΡΕΑΛΙΣΜΟΣ

Γιατί να Παρακολουθήσω αυτό το Πρόγραμμα:

Το Rhino 3D αποτελεί ένα από τα παγκόσμια προγράμματα τρισδιάστατης ψηφιακής μοντελοποίησης. Χρησιμοποιείται ως βασικό εργαλείο στους τομείς της ναυπηγικής, του βιομηχανικού σχεδιασμού, της αεροναυπηγικής, των αρχιτεκτονικών ψηφιακών αναπαραστάσεων καθώς και της διαφήμισης.

Είναι δυνατή η περαιτέρω φωτορεαλιστική επεξεργασία σε όλες τις γνωστές εφαρμογές απόδοσης, αφού τα τριών διαστάσεων αντικείμενα που δημιουργούνται μπορούν να εξαχθούν σε ποικίλες μορφές αρχείων. Για την βέλτιστη κατανόηση των μεθόδων σχεδιασμού, κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου γίνεται πρακτική των εντολών που παρουσιάζονται και των μεθόδων σχεδιασμού σε projects με αποτέλεσμα οι συμμετέχοντες να απολαμβάνουν μιας άρτιας εκπαίδευσης.

  ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

  Κράτησε την θέση σου Τώρα! Περιορισμένος Αριθμός θέσεων
  ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ:

  9 Χρόνια SocialSpace Academy

  ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

  • Julie Νικολάου

   «Το πρόγραμμα ήταν αρκετά στοχευμένο και θα χαιρόμουν να παρακολουθούσα ξανά μάθημα με τον συγκεκριμένο εκπαιδευτή. Έκανε το μάθημα ευχάριστο και πολύ ενδιαφέρον.»

   Julie Νικολάου
   Marketing Manager, PFA Cyprus Holiday Homes.

  • Νικόλας Σωφρονίου

   “Τα σεμινάρια διδάχτηκαν με πολύ επαγγελματισμό και ήταν πολύ βοηθητικά στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων που αφορούν τον συγκεκριμένο κλάδο. Ο εκπαιδευτής ήταν πολύ βοηθητικός με τυχόν ερωτήσεις όπου είχαμε.”

   Νικόλας Σωφρονίου
   Απόφοιτος.

  • Μαρία Θεοφάνους

   “Τα σεμινάρια ανταποκρίθηκαν στο έπακρο των προσδοκιών μου. Πρακτικά και βοηθητικά καθώς σου δίνουν τις βάσεις να δημιουργείς μόνος σου αποδοτικές διαφημίσεις.”

   Μαρία Θεοφάνους
   Υπεύθυνη Marketing, Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης.

   Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια και οι συμβουλευτικές υπηρεσίες μας προσθέτουν επαγγελματική αξία και κύρος στις εταιρείες και τα στελέχη τους, καθώς και στους ανέργους.

   Contact

   • Διγενή Ακρίτα 57,
    1ος  &  2ος  Όροφος,
    1070, Λευκωσία, Κύπρος

   • 70.088.088 / +357 22.261.088
   • +357 22.104.880

   © 2010 - SocialSpace Academy. All Rights Reserved. Privacy Policy