Μιλήστε μαζί μας σήμερα
70.088.088/22261088

Advanced techniques in project management

Περιγραφή Προγράμματος:

Η Διοίκηση Έργων έχει αποκτήσει ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο σε κάθε επιχείρηση κι αυτό λόγω της αυξανόμενης ανάγκης ύπαρξης διαχείρισης, όλο και πιο πολύπλοκων έργων. Έτσι, οι οργανισμοί εντάσσουν πλέον στα στρατηγικά τους σχέδια τις διάφορες μεθοδολογίες διαχείρισης έργων, μιας και έχει γίνει αποδεκτή η χρήση αλλά και αποτελεσματικότητα τους.

Η Διαχείριση έργων είναι σήμερα παγκοσμίως αναγνωρισμένη ως η πλέον αποδοτική μέθοδος για την εξασφάλιση της επιτυχίας μεγάλων, σύνθετων και πολυπειθαρχημένων παραγωγικών διαδικασιών.

Το σεμινάριο θα αναπτύξει μία ολοκληρωμένη μεθοδολογία Διοίκησης Έργου, με τις τεχνικές και τα εργαλεία που απαιτούνται για να βοηθήσουν αυτούς που υλοποιούν το έργο να το διαχειριστούν με επιτυχία.  Η μεθοδολογία διδάσκεται με βάση το ΡΜΙ (Project Management Institute), ενός από τους πιο αναγνωρισμένους φορείς παγκοσμίως, στη διαχείριση έργων και συμπεριλαμβάνει 49 διαδικασίες που συντελούνται κατά τη διαχείριση ενός έργου.

*Το πρόγραμμα αυτό προετοιμάζει τους συμμετέχοντες για να παρακαθίσουν τις διεθνείς αναγνωρισμένες εξετάσεις PMI®- PMP® Certification.

 

Εγγραφείτε στο Σεμινάριο άμεσα - Περιορισμένος αριθμός θέσεων!