Μιλήστε μαζί μας σήμερα
70.088.088 / 22261088

Professional PR Diploma

Professional PR Diploma for PR Practitioners (CIPR)

Γιατί να Παρακολουθήσω αυτό το Πρόγραμμα:

Με την παρακολούθηση του προγράμματος Professional PR Diploma οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν μια στρατηγική προσέγγιση για τις Δημόσιες Σχέσεις και την στρατηγική επικοινωνίας σε ανώτερο επίπεδο.

Οι σπουδές για το Δίπλωμα CIPR Professional PR - το κορυφαίο προσόν του Chartered Institute of Public Relations του Ηνωμένου Βασιλείου (CIPR) - θα σας επιτρέψουν να λειτουργείτε πιο στρατηγικά χτίζοντας σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης με το κοινό σας. Μέσω του προγράμματός μας θα μπορείτε να σχεδιάσετε αποτελεσματικές στρατηγικές Δημοσίων Σχέσεων (PR) και να αναπτύξετε τον τρόπο σκέψης σας σε στρατηγικό επίπεδο.

Οι σπουδαστές/συμμετέχοντες και οι επαγγελματίες του επαγγελματικού Διπλώματος Δημοσίων Σχέσεων Professional PR Diploma τονίζουν πως μετά την παρακολούθηση του Chartered Diploma απόκτησαν εξελιγμένες επαγγελματικές δεξιότητες αλλάζοντας τον τρόπο σκέψης τους στις Δημόσιες Σχέσεις και στην Επικοινωνία με το κοινό τους και επίσης τον τρόπο με τον οποίο εργάζονται.

Οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν προηγμένη γνώση της επαγγελματικής πρακτικής, συμπεριλαμβανομένης της στρατηγικής και του σχεδιασμού στις Δημόσιες Σχέσεις, της διαχείρισης περιεχομένου, των μέσων ενημέρωσης, της μέτρησης και της αξιολόγησης των αποτελεσμάτων και της ηγεσίας των Δημοσίων Σχέσεων. Όλα βασισμένα στις αναφορές της δεοντολογίας και στον κώδικα δεοντολογίας των Δημοσίων Σχέσεων για κάθε επαγγελματία που εργάζεται στο χώρο αυτό.

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ;

Είναι κατάλληλο για εσάς εάν είστε έμπειρος επαγγελματίας στις Δημόσιες Σχέσεις ή φοιτητής ή πτυχιούχος Πανεπιστημίου στον τομέα των Δημοσίων Σχέσεων, Μάρκετινγκ, Διαφήμισης ή του Ανθρώπινου Δυναμικού και είστε έτοιμοι να προχωρήσετε προς την κατεύθυνση μιας ανώτερης διευθυντικής θέσης ή εάν έχετε παρακολουθήσει προηγουμένως το CIPR Advanced Certificate in Public Relations. Όπως και εάν εργάζεστε σε οποιοδήποτε τομέα δημοσίων σχέσεων και Μάρκετινγκ και αισθάνεστε έτοιμοι να αναλάβετε έναν πιο στρατηγικό ρόλο ή να αποκτήσετε περισσότερες γνώσεις στον τομέα αυτό.

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ:

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΙ:

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ:

Πληροφορίες Διεξαγωγής

ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΜΑΣ

 • Julie Νικολάου

  «Το πρόγραμμα ήταν αρκετά στοχευμένο και θα χαιρόμουν να παρακολουθούσα ξανά μάθημα με τον συγκεκριμένο εκπαιδευτή. Έκανε το μάθημα ευχάριστο και πολύ ενδιαφέρον.»

  Julie Νικολάου
  Marketing Manager, PFA Cyprus Holiday Homes.

 • Νικόλας Σωφρονίου

  “Τα σεμινάρια διδάχτηκαν με πολύ επαγγελματισμό και ήταν πολύ βοηθητικά στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων που αφορούν τον συγκεκριμένο κλάδο. Ο εκπαιδευτής ήταν πολύ βοηθητικός με τυχόν ερωτήσεις όπου είχαμε.”

  Νικόλας Σωφρονίου
  Απόφοιτος.

 • Μαρία Θεοφάνους

  “Τα σεμινάρια ανταποκρίθηκαν στο έπακρο των προσδοκιών μου. Πρακτικά και βοηθητικά καθώς σου δίνουν τις βάσεις να δημιουργείς μόνος σου αποδοτικές διαφημίσεις.”

  Μαρία Θεοφάνους
  Υπεύθυνη Marketing, Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης.

  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ– ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

   ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

   Κράτησε την θέση σου Τώρα! Περιορισμένος Αριθμός θέσεων
   Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια και οι συμβουλευτικές υπηρεσίες μας προσθέτουν επαγγελματική αξία και κύρος στις εταιρείες και τα στελέχη τους, καθώς και στους ανέργους.

   Contact

   • Διγενή Ακρίτα 57,
    1ος  &  2ος  Όροφος,
    1070, Λευκωσία, Κύπρος

   • 70.088.088 / +357 22.261.088
   • +357 22.104.880

   © 2010 - SocialSpace Academy. All Rights Reserved. Privacy Policy