Μιλήστε μαζί μας σήμερα
70.088.088/22261088

Tο e-Brand σεμινάριο μας ξεκινάει σε λίγες μέρες. Κρατήστε την θέση σας τώρα! Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

   facebook-social-friendly-e-magazine-build-brand

   Στην τεχνολογικά αναβαθμισμένη εποχή που ζούμε το μυστικό μιας επιτυχημένης επιχείρησης στηρίζεται στην εικόνα που δίνει στους χρήστες του διαδικτύου και ίσως υφιστάμενους πελάτες της.
Στατιστικά ερευνών δείχνουν ότι περισσότερο από το 60% των εταιρειών αποκτούν και διευρύνονται οικονομικά μέσω του διαδικτύου και αυτό επιτυγχάνεται μέσω ενός καλοσχεδιασμένου στρατηγικού σχεδίου και διάφορων tips& tricks τα οποία η SocialSpace Academy θα σας αποκαλύψει στο πρακτικό, επιχορηγημένο σεμινάριο της με τίτλο:
“Επιτυχημένες Στρατηγικές e-Branding και Online Reputation Management στην εδραίωση του εμπορικού σήματος και της εταιρικής φήμης”.
       Στο σεμινάριο οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν την δική τους ιστοσελίδα δωρεάν! Επίσης μετά το σεμινάριο οι συμμετέχοντες θα έχουν τις κατάλληλες γνώσεις ώστε να μπορούν να διαχειριστούν την εταιρική τους ιστοσελίδα με σκοπό την ανάπτυξη της εταιρικής τους εικόνας, να διαχειρίζονται και να προγραμματίζουν σωστά τα κοινωνικά δίκτυα της επιχείρησης τους, να δημιουργήσουν «θόρυβο» γύρω από το όνομα της εταιρείας, τις στρατηγικές βελτίωσης της εξυπηρέτησης πελατών και πώς να αντιμετωπίζουν τα αρνητικά και επικίνδυνα για την εταιρεία σχόλια μέσω διαδικτύου.

Ημερομηνίες διεξαγωγής: 11, 13,18, 20, 25 Νοεμβρίου 2014
[Τρίτη: 08:45-17:15] & [Πέμπτη: 14:45-19:00]

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή: 70.088.088

ή   https://www.socialspaceacademy.com/scheduled-seminars/stratigikes-ebranding-kai-online-reputation-management-sti-dimiourgia-pistwn-pelatwn-a-semester-2015