Μιλήστε μαζί μας σήμερα
70.088.088/22261088

Θέλετε να μάθετε στην πράξη όλες τις έξυπνες στρατηγικές και τα κερδοφόρα εργαλεία του Ίντερνετ Μάρκετινγκ?

Μάθετε και εφαρμόστε στην πράξη όλες τις τεχνικές και τα μυστικά που θα βοηθήσουν την εταιρεία σας να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό με την χρήση των:

Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+, Instagram | Email & Mobile Marketing | SEO & Web Design

Δήλωσε τώρα συμμετοχή στο επιχορηγημένο πρακτικό σεμινάριο και ελάτε να κτίσουμε και να βελτιστοποιήσουμε μαζί, βήμα-προς-βήμα την εταιρική σας εικόνα στο ίντερνετ!

Ημ. Έναρξης: 15 Δεκεμβρίου 2015

Απαραίτητο για τον κάθε επαγγελματία σαν και εσάς καθώς θα:

  1. Κτίσετε και βελτιστοποιήσετε την εταιρική σας παρουσία στα Social Media (Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+, Instagram, κ.α.) με στόχο την προσέλκυση περισσότερων πελατών.
  2. Αναπτύξετε τον δικό σας διαγωνισμό καθώς και άλλες εφαρμογές (applications) στο Facebook (κατάλογος προϊόντων/υπηρεσιών, εγγραφή σε Newsletter κ.α.) με στόχο την αύξηση των follower και την μετατροπή τους σε πραγματικούς πελάτες.
  3. Δημιουργήσετε την δική σας διαφημιστική καμπάνια με την χρήση δωρεάν εξειδικευμένης διαδικτυακής πλατφόρμας Email Marketing.
  4. Σχεδιάσετε την εταιρική σας στρατηγική Mobile Marketing με την χρήση τεχνολογιών όπως Local Based Marketing, QR Codes, SMS Marketing, κτλ.
  5. Εφαρμόσετε τις βασικές τεχνικές SEO και Web Design για την καλύτερη κατάταξη της ιστοσελίδας σας στα αποτελέσματα της Google

Περισσότερες Πληροφορίες και Εγγραφή: https://www.socialspaceacademy.com/scheduled-seminars/internet-marketing-social-media-email-and-mobile-marketing-a-semester-2015/eMarketing-Website300x367-B15-V3