Μιλήστε μαζί μας σήμερα
70.088.088/22261088

Κρατήστε την θέση σας σύντομα στο SEO σεμινάριο μας. Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει!

SERVICES_0Για πολλούς και διάφορους λόγους πολλοί επιχειρηματίες και επαγγελματίες ποικίλλων κλάδων αστοχούν στην δημιουργία ή επεξεργασία μιας κερδοφόρας ιστοσελίδας, αγνοώντας το γεγονός ότι πλέον με τα νέα τεχνολογικά δεδομένα, μια επιχείρηση χωρίς ιστοσελίδα ή με κακώς διαχειριζόμενη ιστοσελίδα είναι σαν ένα καθρέπτη χωρίς όψη, απρόσωπη.

Σε αντίθεση, μια εποικοδομητική ιστοσελίδα:

  • Αυξάνει τις πωλήσεις και τα κέρδη της εταιρείας
  • Δίνει κύρος στην εταιρεία
  • Μπορεί να μετατρέψει πολλούς επισκέπτες της σε πελάτες

Η δημιουργία ή απλή διαχείριση μιας ιστοσελίδας όμως δεν είναι αρκετό και εδώ έρχεται η Google να βάλει το δικό της λιθαράκι στην επιτυχία. Σαν μια από τις μεγαλύτερες μηχανές αναζήτησης ανά το παγκόσμιο και λόγο των εκατομμυρίων δεδομένων που τρέχουν ασταμάτητα, αναβαθμίζει τις ιστοσελίδες βάση κριτηρίων σε διαφορετικές σελίδες. Για μια εποικοδομητική, κερδοφόρα ιστοσελίδα, χρειάζεται να καταλεχθεί στην πρώτη σελίδα της Google.

 Και εδώ έρχεται η SocialSpace Academy με το επιχορηγημένο, πρακτικό Σεμινάριο της με θέμα: “Πρακτικές μέθοδοι σχεδιασμού και βελτιστοποίησης ιστοσελίδων (SEO) με στόχο την πρώτη σελίδα στα αποτελέσματα της Google” να σας δώσει τα απαραίτητα εφόδια και τις απαραίτητες γνώσεις που χρειάζεστε για την Google, το Web Design και το SEO. 

Δεν χρειάζονται πολλές γνώσεις στον τομέα μόνο θέληση για επιτυχία!
Βγείτε πρώτοι στις μηχανές αναζήτησης, κατακλυστείτε από επισκέψεις, βρείτε νέους πελάτες και νέες αγορές και αυξήστε κατακόρυφα τις πωλήσεις σας!
Ακόμη το σκέφτεστε;

 Προσφέρουμε ελκυστικά, ειδικά πακέτα για τις ενδιαφερόμενες εταιρείες. Επικοινωνήστε στο 70.088.088 για τιμές, κρατήσεις και πληροφορίες  ή εγγραφείτε online εδώ!

Περιορισμένος αριθμός θέσεων!