Μιλήστε μαζί μας σήμερα
70.088.088/22261088

Η ιστοσελίδα σας στα πρώτα αποτελέσματα της Google!

Είναι αλήθεια πως η εταιρική σας ιστοσελίδα ή το ηλεκτρονικό κατάστημα, αποτελούν την βιτρίνα του καταστήματος σας. Ωστόσο, η θέση σας στις μηχανές αναζήτησης είναι εξίσου σημαντικό στοιχείο που τείνει ιδιαίτερης προσοχής, καθώς επηρεάζει την κερδοφορία της επιχείρησης σας. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις λέξεις – κλειδιά (keywords), στο περιεχόμενο, αλλά και στα σημαντικά στοιχεία που πρέπει να περιλαμβάνει ώστε να θεωρείτε όχι μόνο καλοσχεδιασμένη αλλά και αποδοτική.

Εάν θέλετε πραγματικά να βοηθήσετε την εταιρική σας ιστοσελίδα να βρίσκεται ψηλά στα αποτελέσματα της Google αλλά δεν ξέρετε τους τρόπους, δηλώστε συμμετοχή στο επιχορηγημένο πρακτικό σεμινάριο της SocialSpace Academy  με τίτλο «Πρακτικές μέθοδοι σχεδιασμού και βελτιστοποίησης ιστοσελίδων (SEO) και κατάταξη τους στα πρώτα αποτελέσματα της Google»  και αφήστε τους ειδικούς να σας δείξουν τον τρόπο, βήμα-προς-βήμα!

Σκοπός του προγράμματος είναι να βοηθήσει έμπρακτα τις εταιρείες στον σχεδιασμό και ανάπτυξη μιας ελκυστικής και αποδοτικής ιστοσελίδας, η οποία θα είναι σε θέση να εμφανιστεί στα πρώτα αποτελέσματα της Google, να προσελκύσει περισσότερους επισκέπτες, και αποτελεσματικά να τους μετατρέψει σε πελάτες.  Το εν λόγω σεμινάριο θα διεξαχθεί από τον διακεκριμένο  εκπαιδευτή Γιώργος Πετρακίδη, ο οποίος με την πολύχρονη εμπειρία του στο Internet Marketing θα βοηθήσει την εταιρεία σας να κτίσει μια αποτελεσματική στρατηγική Digital Marketing ώστε να αυξήσετε τις πωλήσεις καθώς και το πελατολόγιο σας.

Ημ. Έναρξης: 08/04/2014

Περισσότερες πληροφορίες, κόστος συμμετοχής και εγγραφές: https://www.socialspaceacademy.com/practical-seo-web-design-techniques/

* Περιορισμένος αριθμός θέσεων. Τηρείται σειρά προτεραιότητας.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 70.088.088

google-seo-services