Μιλήστε μαζί μας σήμερα
70.088.088/22261088

Επιχορηγημένο σεμινάριο“eCommerce, Affiliate Marketing & Online Διαφήμιση”.Προκρατήστε τη θέση σας!

Print

Στην τεχνολογικά αναβαθμισμένη εποχή που ζούμε το μυστικό μιας επιχείρησης για να αναβαθμιστεί και να διευρύνει το πελατολόγιο της σε Κύπρο αλλά και σε εξωτερικό είναι το Ηλεκτρονικό Εμπόριο. Στατιστικά ερευνών δείχνουν σημαδιακή οικονομική άνοδο των επιχειρήσεων που χρησιμοποιούν eShop και γενικά διάφορες καμπάνιες διαφήμισης των προϊόντων ή υπηρεσιών τους.

 Πως μπορείτε να χτίσετε το δικό σας eShop πρακτικά και δωρεάν, πώς να οργανώνετε αποτελεσματικές διαφημιστικές καμπάνιες και πώς να κτίσετε αποδοτικές εργασίες μέσω του Affiliate Marketing σε παγκόσμιο επίπεδο;

‘Όλα αυτά τα ερωτήματα και άλλα πολλά θα απαντηθούν στην πράξη μέσω του επιχορηγημένου μας σεμιναρίου  “Αποτελεσματικές Στρατηγικές Ηλεκτρονικού Εμπορίου, Affiliate Marketing, & Online Διαφήμισης”

Το σεμινάριο στοχεύει στην ανάπτυξη των εταιρειών στην Κύπρο με την αξιοποίηση του Ηλεκτρονικού Εμπορίου, Αffiliate Marketing& Online διαφήμισης, με απώτερο σκοπό την περαιτέρω αύξηση των πωλήσεων και της κερδοφορίας της επιχείρησης.

Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 09,11 Δεκεμβρίου, 2014 | [Τρίτη & Πέμπτη: 08:45-17:15]

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή: 70.088.088 ή  https://www.socialspaceacademy.com/successful-commerce-affiliate-marketing-online-advertising-strategies/