Μιλήστε μαζί μας σήμερα
70.088.088/22261088

Νέος κύκλος Σεμιναρίων Ιανουάριος – Ιούνιος 2016 Απαραίτητα για τον κάθε επαγγελματία!

Η SocialSpace Academy ανακοινώνει την έναρξη του νέου κύκλου επιχορηγημένων πρακτικών σεμιναρίων, τα οποία είναι σε θέση να φέρουν δραστικές και άμεσες αλλαγές στην επιχείρησή σας. Όλα τα προγράμματα διεξάγονται στις νέες, σύγχρονες και πιστοποιημένες εγκαταστάσεις μας, από έμπειρους και πιστοποιημένους εκπαιδευτές.

 

Εξασφαλίστε σήμερα τη συμμετοχή σας και μη χάσετε την μοναδική ευκαιρία ανέλιξης που σας προσφέρει η ακαδημία μας, με σκοπό την αναβάθμιση της επαγγελματικής αξίας και του κύρους της επιχείρησης σας, με ουσιαστικές γνώσεις και πρακτικές συμβουλές. Το εύρος των σεμιναρίων διαμορφώνεται ανάλογα με το αντικείμενο κατάρτισης των εκπαιδευομένων και περιλαμβάνει θέματα Ίντερνετ Μάρκετινγκ, Οργάνωση, Εκπαίδευση και Διοίκηση, Μάρκετινγκ και Πωλήσεις, Ασφάλεια και Υγεία στο Εργασιακό Περιβάλλον, Ξένες Γλώσσες, Γραφιστικά Προγράμματα και Ενδοεπιχειρησιακά Προγράμματα.

Πατήστε εδώ για μάθετε περισσότερα για τα προγραμματισμένα εκπαιδευτικά προγράμματα – σεμινάρια που θα διεξαχθούν την περίοδο Ιανουάριος – Ιούνιος 2016. Εγγραφείτε σε περισσότερα σεμινάρια και επωφεληθείτε των ειδικών μας τιμών.

Κάντε άμεσα την εγγραφή σας καθώς υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων!seminar-image