Μιλήστε μαζί μας σήμερα
70.088.088/22261088

Ίντερνετ Μάρκετινγκ – Ένα μέσο που κανένα στέλεχος ή επιχειρηματίας δεν μπορεί να αγνοήσει!

smallbizsocialmedia

Απόκτησε ΑΜΕΣΑ τα απαραίτητα επιχειρηματικά όπλα ώστε…
…να εκμεταλλευτείς αποτελεσματικά το Ίντερνετ Μάρκετινγκ, Social Media, Email & Mobile Marketing, και το SEO, ώστε να αυξήσεις θεαματικά τους πελάτες και τα κέρδη της επιχείρησής σου!

Δεν χωράει αμφισβήτηση πως το Ίντερνετ Μάρκετινγκ και τα Social Media προσφέρουν μία τεράστια ευκαιρία για όλες τις επιχειρήσεις. Η επιλογή των αποτελεσματικών τεχνικών προώθησης και η σωστή στρατηγική μπορεί να φέρει άμεση αύξηση του πελατολογίου και των πωλήσεων σας!Αρκεί να γνωρίζετε πώς να το κάνετε σωστά!

Για να μπορέσεις να το πετύχεις αυτό πρέπει να απευθυνθείς στους κατάλληλους Ίντερνετ Μάρκετινγκ Coaches, τους ανθρώπους δηλαδή που θα σε μάθουν βήμα προς βήμα όλες τις πρακτικές τεχνικές και δεξιότητες που χρειάζεσαι ώστε το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό.

Δηλώσε τώρα συμμετοχή στο επιχορηγημένο σεμινάριο με τίτλο Πρακτικό Ίντερνετ Μάρκετινγκ, Social Media, Email & Mobile Marketing και SEO και μάθε στην πράξη πώς θα:

  1. Δημιουργήσεις και θα βελτιστοποιήσεις τις εταιρικές σου σελίδες στα Social Media (Facebook, Twitter, LinkedIn, & Google+).
  2. Δημιουργήσεις διαγωνισμούς και εφαρμογές (Facebook Apps) με βάση τους νέους κανόνες του Facebook.
  3. Δημιουργήσεις διαφημιστική καμπάνια με τη χρήση δωρεάν εξειδικευμένης διαδικτυακής πλατφόρμας (Email Marketing). 
  4. Δημιουργήσεις την εταιρική στρατηγική Mobile Marketing με τη χρήση τεχνολογιών όπως Local Based Marketing, QR Codes, SMS Marketing, κτλ.
  5. Βελτιώσεις την κατάταξη της ιστοσελίδας σου στα πρώτα αποτελέσματα της Google με τεχνικές SEO και Web design.

Προκρατήστε την δική σας θέση, σήμερα!

Περισσότερες Πληροφορίες και Εγγραφή: 70.088.088 / 22.26.10.88