Μιλήστε μαζί μας σήμερα
70.088.088/22261088

Η SocialSpace Academy στηρίζει το έργο του Συνδέσμου «ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ»

Η εταιρική κοινωνική ευθύνη αποτελεί για την SocialSpace Academy ένα πολύ σημαντικό κομμάτι των δραστηριοτήτων της, καθώς μέσα από αυτή αποδεικνύει έμπρακτα ότι βάζει στο επίκεντρο τον άνθρωπο, όχι μόνο μέσα από τα εκπαιδευτικά της προγράμματα, αλλά προσφέροντας όπου και όποτε μπορεί στην κοινωνία. Για κάθε εγγραφή στα σεμινάρια Δεκεμβρίου 2017 του οργανισμού, €10 από την κάθε εγγραφή, θα δίδονται στον Σύνδεσμο Στήριξης Κακοποιημένων και Άπορων Παιδιών «ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ»

Ο σύνδεσμος «ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ» οποίος δημιουργήθηκε το 2009, είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός με σκοπούς μεταξύ άλλων την οικονομική ενίσχυση των παιδιών που χρήζουν άμεσης οικονομικής στήριξης και την παράλληλη διαφώτιση του κυπριακού κοινού γύρω από το θέμα της παιδικής κακοποίησης. Περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την ψυχολογική, σωματική και σεξουαλική κακοποίηση.

Με κάθε εγγραφή, λοιπόν, σε πιστοποιημένα, ανοικτά, πολυεπιχειρησιακά και ενδοεπιχειρησιακά προγράμματα της SocialSpace Academy, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι στηρίζετε ένα σημαντικό σκοπό, το έργο του Συνδέσμου «ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ».

 

Accreditation

ΑΝΑΔ
Acta
ISO 9001 GRK
Prometric Logo
IQNet Logo Colour 40%