Μιλήστε μαζί μας σήμερα
70.088.088/22261088

Επιχορηγημένο Πρακτικό Σεμινάριο SEO & Web Design

timthumbΗ ιστοσελίδας σας αποτελεί τον καθρέφτη της επιχείρησης σας.  Μια επιχείρηση χωρίς ιστοσελίδα ή με κακώς διαχειριζόμενη ιστοσελίδα είναι σαν ένα κατάστημα χωρίς πελάτες.

Τα σημερινά δεδομένα «απαιτούν» την λειτουργία μιας καλοσχεδιασμένης και αποδοτικής ιστοσελίδας, η οποία θα έχει άμεσο αντίκτυπο στην κερδοφορία της επιχείρησης σας. Ωστόσο, η αύξηση της επισκεψιμότητας και η προώθηση ιστοσελίδων είναι από τους σημαντικότερους παράγοντες για ένα website. Χωρίς επισκέψεις δεν μπορείς να πετύχεις τίποτα.

Ο πιο εύκολος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να εμφανίζεται στις πρώτες σελίδες των αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης (google, yahoo, bing κτλ). Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται για να “ανέβει” μια ιστοσελίδα υψηλότερα στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης ονομάζονται Search Engine Optimization (βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης) ή αλλιώς και S.E.O.

Η SocialSpace Academy σας δίνει την ευκαιρία μέσω του επιχορηγημένου, πρακτικού σεμιναρίου: «Πρακτικές μέθοδοι σχεδιασμού και βελτιστοποίησης ιστοσελίδων (SEO) με στόχο την πρώτη σελίδα στα αποτελέσματα της Google»  να μάθετε στην πράξη πως θα:

  • Ανεβάσετε την ιστοσελίδα σας ψηλά στα αποτελέσματα τoυ Google Search,
  • Αυξήσετε τον αριθμό των στοχευόμενων σας πελατών και των εταιρικών σας πωλήσεων.
  • Αυξήσετε την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας
  • Αυξήσετε την αναγνωσιμότητα του ονόματος σας. (brand awareness)

Βγείτε πρώτοι στις μηχανές αναζήτησης, κατακλυστείτε από επισκέψεις, βρείτε νέους πελάτες και νέες αγορές και αυξήστε κατακόρυφα τις πωλήσεις σας!        

Ακόμη στο σκέφτεστε;  Κρατήστε τώρα τη δική σας θέση!