Μιλήστε μαζί μας σήμερα
70.088.088/22261088

Το Επιχορηγημένο Πρακτικό Σεμινάριο Internet Marketing & Social Media που δεν πρέπει να χάσετε

Αυξήστε άμεσα τις πωλήσεις και την ανταγωνιστικότητά σας με:

Facebook, LinkedIn, Google+, Pinterest | Email & Mobile Μάρκετινγκ | SEO & Web Design

Η SocialSpace Academy ανακοινώνει την έναρξη του επιχορηγημένου πρακτικού σεμιναρίου Ίντερνετ Μάρκετινγκ και Social Media. Το εν λόγω σεμινάριο απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν πραγματικά να αυξήσουν άμεσα τα κέρδη τους με τη δύναμη των Social Media (Facebook, LinkedIn, Google+, Pinterest), Email Marketing, και SEO.

Σε αντίθεση με άλλα παρόμοια σεμινάρια, το εν λόγω σεμινάριο θα δώσει έμφαση:

  1. Στην δημιουργία & βελτιστοποίηση των εταιρικών σας σελίδων στα Social Media (Facebook, LinkedIn, Google+, & Pinterest) για προσέλκυση περισσότερων πελατών.
  2. Στην δημιουργία ενός αποδοτικού διαγωνισμού και Apps στο Facebook (εγγραφή σε Newsletter, προώθηση κουπονιών κ.α.) για την αύξηση των Fan σας και την μετατροπή τους σε πραγματικούς πελάτες.
  3. Στην ανάλυση των πρακτικών δημιουργίας και αποστολής διαφημιστικών Email (Email Marketing) και στην δημιουργία διαφημιστικής καμπάνιας μέσω μιας δωρεάν διαδικτυακής πλατφόρμας.
  4. Στην δημιουργία εταιρικής στρατηγικής Mobile Marketing με την χρήση τεχνολογιών όπως Local Based Marketing, QR Codes, SMS Marketing, κτλ.
  5. Στις βασικές τεχνικές SEO και Web design για την καλύτερη κατάταξη τις ιστοσελίδας σας στα αποτελέσματα της Google.

Καθώς όλα τα προγράμματα είναι επιχορηγημένα από την ΑνΑΔ υπάρχει περιορισμός στον αριθμό θέσεων. Κρατήστε την δική σας θέση, σήμερα!