Μιλήστε μαζί μας σήμερα
70.088.088/22261088

Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές και Ιστοσελίδες

Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές και το διαδίκτυο έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια κομμάτι της ζωής μας. Η εκμάθηση αυτών, αποτελεί σήμερα απαραίτητο προσόν για να μπορέσει κάποιος να αντεπεξέλθει στις καθημερινές απαιτήσεις οποιουδήποτε εργασιακού ή ακόμη και προσωπικού περιβάλλοντος. Η εκπαιδευτική ομάδα της SocialSpace Academy παραδίδει σεμινάρια αποτελεσματικού χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών σε πρώτο επίπεδο.

Για να μπορέσει το διαδίκτυο να εργαστεί για εσάς, όπως ακριβώς θα εργαζόσασταν εσείς στο κατάστημά σας, θα πρέπει να έχει τις σωστές βάσεις. Θα πρέπει να ικανοποιεί εκείνες τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας, οι οποίες θα δίνουν λύσεις στους εν δυνάμει πελάτες και θα διαφοροποιούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας από εκείνα του ανταγωνισμού. Θα πρέπει να είναι εύκολο στη διαχείριση για τον απλό χρήστη και να μη δημιουργεί μεγάλη σύγχυση. Επιπρόσθετα, θα πρέπει να είναι προσανατολισμένο στην ανάπτυξη και την αύξηση των πωλήσεών σας.

Η Ακαδημία μας, μέσω των εξειδικευμένων πρακτικών σεμιναρίων που προσφέρει, σας παρέχει όλα τα εφόδια για τη χρηστή δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος και χειρισμού Ηλεκτρονικών Υπολογιστών με κύριο στόχο την επίτευξη μιας ολοκληρωμένης και αποτελεσματικής εκπαίδευσης.

  1. Αποτελεσματικός Χειρισμός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών 
  2. Δημιουργία Ιστοσελίδων με WordPress
  3. Επαγγελματική Χρήση Microsoft Excel για αρχάριους
  4. Επαγγελματική Χρήση Microsoft Excel για προχωρημένους

Epixorigimena-Seminaria-ANAD