Μιλήστε μαζί μας σήμερα
70.088.088 / 22261088

Εφαρμογή Προχωρημένου Παραμετρικού Ψηφιακού Σχεδιασμού

Εφαρμογή Προχωρημένου Παραμετρικού Ψηφιακού Σχεδιασμού

Γιατί να Παρακολουθήσω αυτό το Πρόγραμμα:

Ο Παραμετρικός σχεδιασμός είναι η μεθοδολογία κατά την οποία ο σχεδιασμός ιδεών και  γεωμετρίας  γίνεται αντί με την παράθεση δεδομένων στατικής γεωμετρίας με τη μελέτη και τον προγραμματισμό των συσχετίσεων μεταξύ σχεδιαστικής περιπλοκότητας και αποτελεσμάτων γεωμετριών. Αυτό επιτυχαίνεται συνήθως μέσω γραφικού προγραμματισμού με την χρήση εργαλείων όπως είναι το Revit, όπου ο σχεδιαστής έχει άμεση και συνεχή σχέση με τις παραμέτρους και το τελικό αποτέλεσμα.

Η Παραμετρική σχεδίαση είναι ένας τύπος σχεδίασης που χρησιμοποιεί παραμέτρους και εξισώσεις για να οδηγήσει στη γεωμετρία. Η Παραμετρική μοντελοποίηση συλλαμβάνει την πρόθεση του σχεδιασμού με γεωμετρικές σχέσεις, έτσι ώστε όταν ένας σχεδιαστής αλλάζει μία διάσταση, όλο το μοντέλο να δέχεται τη νέα παράμετρο. Αυτή η μεθοδολογία μειώνει σημαντικά την ποσότητα του χρόνου που ξοδεύουν οι σχεδιαστές για να τροποποιήσουν τα σχέδια τους και τους βοηθά να έχουν πιο γρήγορα πληθώρα τελικών αποτελεσμάτων.

Το πρόγραμμα είναι εξολοκλήρου πρακτικό και βασίζεται στην δημιουργία παραμετρικών μοντέλων με την χρήση του Revit και Grasshopper.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:

Σχεδιαστές, δηλαδή Αρχιτέκτονες Μηχανικούς, Πολίτικους Μηχανικούς, Μηχανολόγους Μηχανικούς, Σχεδιαστές εσωτερικού χώρου και σχεδιαστές βιομηχανικών προϊόντων, που θέλουν να αναπτύξουν σε βάθος την εφαρμογή του παραμετρικού σχεδιασμού.

ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Κράτησε την θέση σου Τώρα! Περιορισμένος Αριθμός θέσεων

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ:

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟY

ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

 • Julie Νικολάου

  «Το πρόγραμμα ήταν αρκετά στοχευμένο και θα χαιρόμουν να παρακολουθούσα ξανά μάθημα με τον συγκεκριμένο εκπαιδευτή. Έκανε το μάθημα ευχάριστο και πολύ ενδιαφέρον.»

  Julie Νικολάου
  Marketing Manager, PFA Cyprus Holiday Homes.

  Please Share:
 • Νικόλας Σωφρονίου

  “Τα σεμινάρια διδάχτηκαν με πολύ επαγγελματισμό και ήταν πολύ βοηθητικά στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων που αφορούν τον συγκεκριμένο κλάδο. Ο εκπαιδευτής ήταν πολύ βοηθητικός με τυχόν ερωτήσεις όπου είχαμε.”

  Νικόλας Σωφρονίου
  Απόφοιτος.

  Please Share:
 • Μαρία Θεοφάνους

  “Τα σεμινάρια ανταποκρίθηκαν στο έπακρο των προσδοκιών μου. Πρακτικά και βοηθητικά καθώς σου δίνουν τις βάσεις να δημιουργείς μόνος σου αποδοτικές διαφημίσεις.”

  Μαρία Θεοφάνους
  Υπεύθυνη Marketing, Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης.

  Please Share:

  Οι συμμετέχοντες στα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, όχι μόνο λαμβάνουν γνώση, εξειδίκευση, τονώνουν την επαγγελματική τους αυτοπεποίθησή και βελτιώνουν τις δεξιότητές τους, αλλά ταυτόχρονα αναγνωρίζουν εύκολα και άμεσα πώς να κάνουν πράξη στην καθημερινή τους εργασιακή ενασχόληση όλα όσα διδάσκονται. Με αυτό τον τρόπο, τόσο οι απασχολούμενοι όσο και η ίδια η εργοδότρια επιχείρηση έχουν όφελος και απτά αποτελέσματα.

  Επικοινωνία

  • Διγενή Ακρίτα 57,
   Γραφείο 201,
   1070, Λευκωσία,
   Κύπρος.
  • 70.088.088
   +357 22.261.088
  • +357 22.104.880

  © 2010 - SocialSpace Academy. All Rights Reserved. Privacy Policy