Προγράμματα Digital Marketing 2020

Ολοκληρωμένα πρακτικά εκπαιδευτικά προγράμματα που σας προσφέρουν εξειδικευμένες γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες απαραίτητες, προκειμένου να κτίσετε την παρουσία σας στο διαδίκτυο με στόχο την αύξηση του πελατολογίου και των πωλήσεών σας.

Πρόκειται για προγράμματα εργαστηριακής, κυρίως, μορφής, μέσα από τα οποία και ακολουθώντας τις στρατηγικές, τα εργαλεία και τις πρακτικές συμβουλές των έμπειρων και πιστοποιημένων εκπαιδευτών θα γίνετε expert στον τομέα του διαδικτύου.

Για τα πιο κάτω προγράμματα δεν προαπαιτούνται εξειδικευμένες τεχνικές γνώσεις, καθώς, οι εκπαιδευτές μας, δείχνουν βήμα προς βήμα το πρακτικό μέρος.

Οι συμμετέχοντες στα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, όχι μόνο λαμβάνουν γνώση, εξειδίκευση, τονώνουν την επαγγελματική τους αυτοπεποίθησή και βελτιώνουν τις δεξιότητές τους, αλλά ταυτόχρονα αναγνωρίζουν εύκολα και άμεσα πώς να κάνουν πράξη στην καθημερινή τους εργασιακή ενασχόληση όλα όσα διδάσκονται. Με αυτό τον τρόπο, τόσο οι απασχολούμενοι όσο και η ίδια η εργοδότρια επιχείρηση έχουν όφελος και απτά αποτελέσματα.

Επικοινωνία

 • Διγενή Ακρίτα 57,
  Γραφείο 201,
  1070, Λευκωσία,
  Κύπρος.
 • 70.088.088
  +357 22.261.088
 • +357 22.104.880

© 2010 - SocialSpace Academy. All Rights Reserved. Privacy Policy