Μιλήστε μαζί μας σήμερα
70.088.088/22261088

Πρακτικές Εφαρμογές & Στρατηγικές Σχεδιασμού και Βελτιστοποίησης Ιστοσελίδων (SEO)

Περιγραφή Προγράμματος:

Το πρόγραμμα SEO θα βοηθήσει άμεσα και πρακτικά τους συμμετέχοντες στην αναβάθμιση της υφιστάμενης τους ιστοσελίδας, καθώς και στον σχεδιασμό και ανάπτυξη μιας νέας ελκυστικής και αποδοτικής ιστοσελίδας, η οποία θα είναι σε θέση να εμφανιστεί στα πρώτα αποτελέσματα της Google, να προσελκύσει περισσότερους επισκέπτες, και αποτελεσματικά να μετατρέψει τους επισκέπτες σε πελάτες.

Κατά την διάρκεια του προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν εξειδικευμένα εργαλεία, τα οποία θα συμβάλουν στην παρακολούθηση και ανάλυση των παραγόντων που επηρεάζουν τα τεχνικά του SEO καθώς και στην περαιτέρω βελτιστοποίηση τους.

Επίσης, κατά την διάρκεια του σεμιναρίου, ο εκπαιδευτής θα παρέχει δωρεάν συμβουλευτικές υπηρεσίες με βάση τις ανάγκες της ιστοσελίδας του κάθε συμμετέχοντα.

Δεν προαπαιτούνται εξειδικευμένες γνώσεις, καθώς ο εκπαιδευτής αρχίζει από τις βασικές αρχές SEO και με απλά και κατανοητά βήματα, καθοδηγεί τους εκπαιδευόμενους σε εξειδικευμένο επίπεδο και τεχνικές!

Εγγραφείτε στο Σεμινάριο άμεσα - Περιορισμένος αριθμός θέσεων!