Μιλήστε μαζί μας σήμερα
70.088.088/22261088

Πρακτικές Εφαρμογές & Στρατηγικές Σχεδιασμού και Βελτιστοποίησης Ιστοσελίδων (SEO)

Περιγραφή Προγράμματος:

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ ΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ GOOGLE;;

Παγκόσμιες έρευνες έχουν επανειλημμένως αποδείξει ότι η κατάταξη της ιστοσελίδας σας στην Google συσχετίζεται άμεσα με τις πωλήσεις σας!! Αυτό ισχύει και στην Κύπρο.

Μάθετε τώρα βήμα προς βήμα, με την καθοδήγηση του έμπειρου εκπαιδευτή, Γιώργου Πετρακίδη, πώς να ανεβάσετε την ιστοσελίδα σας στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων της Google!

Κάντε την εγγραφή σας άμεσα σε αυτό το μοναδικό πρακτικό επιχορηγημένο σεμινάριο στην Λευκωσία και δείτε τους ανταγωνιστές σας να αγωνίζονται να σας φτάσουν.

Το πρόγραμμα SEO θα σας βοηθήσει άμεσα και πρακτικά στην αναβάθμιση της υφιστάμενης σας ιστοσελίδας, καθώς και στον σχεδιασμό και ανάπτυξη μιας νέας ελκυστικής και αποδοτικής ιστοσελίδας, η οποία θα είναι σε θέση να εμφανιστεί στα πρώτα αποτελέσματα της Google, να προσελκύσει περισσότερους επισκέπτες, και αποτελεσματικά να μετατρέψει τους επισκέπτες σε πελάτες.

Κατά την διάρκεια του προγράμματος, θα έχετε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε εξειδικευμένα εργαλεία, τα οποία θα συμβάλουν στην παρακολούθηση και ανάλυση των παραγόντων που επηρεάζουν τα τεχνικά του SEO καθώς και στην περαιτέρω βελτιστοποίηση τους.

Με την εφαρμογή των όσων θα μάθετε στο σεμινάριο θα παρατηρήσετε τα ακόλουθα:

  1. Θεαματικά υψηλότερη κατάταξη στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης όπως οι Google, Bing και Yahoo.
  2. Εδραίωση της Ψηφιακής σας Παρουσίας στις μηχανές αναζήτησης.
  3. Αύξηση της Επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας σας με ασφάλεια & αξιοπιστία.
  4. Μετατροπή των επισκεπτών σε πελάτες.
  5. Αύξηση των πωλήσεών σας.
  6. Διαρκή αποτελέσματα ακόμη και μετά τη λήξη της εκστρατείας σας.
  7. Εδραίωση του εταιρικού σας Digital Brand με τεχνικές SEO.
  8. Αύξηση της Αναγνωρισιμότητας και προτίμησης των προϊόντων σας.

Επίσης, κατά την διάρκεια του σεμιναρίου, ο εκπαιδευτής θα παρέχει δωρεάν συμβουλευτικές υπηρεσίες με βάση τις ανάγκες της ιστοσελίδας του κάθε συμμετέχοντα.

Δεν προαπαιτούνται εξειδικευμένες γνώσεις, καθώς ο εκπαιδευτής αρχίζει από τις βασικές αρχές SEO και με απλά και κατανοητά βήματα, σας καθοδηγεί σε εξειδικευμένο επίπεδο και τεχνικές!

Λόγω της πρακτικής φύσεως του προγράμματος υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Επίσης, για άμεση εφαρμογή τις διδακτέας ύλης είναι σημαντική η προσκόμιση του φορητού σας υπολογιστή.

Εγγραφείτε στο Σεμινάριο άμεσα - Περιορισμένος αριθμός θέσεων!