Μιλήστε μαζί μας σήμερα
70.088.088 / 22261088

Digital Fabrication Techniques for smart Products & Prototypes

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΞΥΠΝΩΝ/ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ -DIGITAL FABRICATION TECHNIQUES FOR SMART PRODUCTS & PROTOTYPES

Γιατί να Παρακολουθήσω αυτό το Πρόγραμμα:

Σε αυτή την σειρά σεμιναρίων θα αποκτήσετε την απαραίτητη τεχνογνωσία σε θέματα εξειδικευμένης μοντελοποίησης ψηφιακής κατασκευής (advanced computing) , γρήγορης πρωτοτυποποίησης (rapid prototyping) , και κατασκευαστικής διαδικασίας CAD / CAM. Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στη ψηφιακή σχεδιαστική διαδικασία, ξεκινώντας με διάφορες μορφές ψηφιακής μοντελοποίησης (input) ,  και τελειώνοντας με κατασκευές που προκύπτουν από εργαλεία CAD / CAM ως αποτέλεσμα (output). Η θεματολογία ψηφιακών στρατηγικών σχεδιασμού στοχεύει στην παραγωγή πρωτότυπων προϊόντων, μέσω ψηφιακών μέσων κατασκευής (digital fabrication), μία διαδικασία που προσφέρει απίστευτες δυνατότητες για την ανάπτυξη, τη δοκιμή, την παραγωγή και επικοινωνία σχεδιαστικών ιδεών.

Το μάθημα έχει ως αφετηρία μία σειρά διαλέξεων σχετικά με το θεωρητικό υπόβαθρο της ψηφιακής κατασκευής (Analogue vs. Digital). Στη συνέχεια μία σειρά εργαστηρίων θα διευρύνει το πεδίο της γνώσης των συμμετεχόντων σε πιο πρακτικό επίπεδο που αφορά: μοντελοποίηση, κατασκευαστικές διαδικασίες συναρμολόγησης λαμβάνοντας υπόψη τους περιορισμούς των μηχανημάτων  (design for the machine) και τις παραμέτρους του σχεδιασμού-παραγωγής-κατασκευής. Οι θεματικές ενότητες του μαθήματος δίνονται για να βοηθήσουν τους συμμετέχοντες να αναπτύξουν τεχνικές, εννοιολογικές και αισθητικές γνώσεις των ψηφιακών μέσων σχεδιασμού. Οι συμμετέχοντες θα χρησιμοποιήσουν ένα ευρύ φάσμα τεχνικών σχεδιαστικών διαδικασιών, εργαλείων  τρισδιάστατου λογισμικού και υλικών και μέσω πειραματικών ασκήσεων θα αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες, σχετικά με τις βασικές αρχές του  σύγχρονου ψηφιακού σχεδιασμού σε πιο προχωρημένο επίπεδο.

Η διαδικασία σχεδιασμού και κατασκευής για παράγωγή  μοντέλων – mockups που κατασκευάζονται από αρχεία CAD σε κλίμακα ένα-προς–ένα, γίνονται με τη χρήση του λογισμικού  Rhinoceros 3D, καθώς και συναφή plug-ins (π.χ. Paneling tools).

ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Κράτησε την θέση σου Τώρα! Περιορισμένος Αριθμός θέσεων

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ:

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟY

ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

 • Julie Νικολάου

  «Το πρόγραμμα ήταν αρκετά στοχευμένο και θα χαιρόμουν να παρακολουθούσα ξανά μάθημα με τον συγκεκριμένο εκπαιδευτή. Έκανε το μάθημα ευχάριστο και πολύ ενδιαφέρον.»

  Julie Νικολάου
  Marketing Manager, PFA Cyprus Holiday Homes.

  Please Share:
 • Νικόλας Σωφρονίου

  “Τα σεμινάρια διδάχτηκαν με πολύ επαγγελματισμό και ήταν πολύ βοηθητικά στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων που αφορούν τον συγκεκριμένο κλάδο. Ο εκπαιδευτής ήταν πολύ βοηθητικός με τυχόν ερωτήσεις όπου είχαμε.”

  Νικόλας Σωφρονίου
  Απόφοιτος.

  Please Share:
 • Μαρία Θεοφάνους

  “Τα σεμινάρια ανταποκρίθηκαν στο έπακρο των προσδοκιών μου. Πρακτικά και βοηθητικά καθώς σου δίνουν τις βάσεις να δημιουργείς μόνος σου αποδοτικές διαφημίσεις.”

  Μαρία Θεοφάνους
  Υπεύθυνη Marketing, Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης.

  Please Share:

  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ – ΙΟΥΛΙΟΣ 2019

  Οι συμμετέχοντες στα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, όχι μόνο λαμβάνουν γνώση, εξειδίκευση, τονώνουν την επαγγελματική τους αυτοπεποίθησή και βελτιώνουν τις δεξιότητές τους, αλλά ταυτόχρονα αναγνωρίζουν εύκολα και άμεσα πώς να κάνουν πράξη στην καθημερινή τους εργασιακή ενασχόληση όλα όσα διδάσκονται. Με αυτό τον τρόπο, τόσο οι απασχολούμενοι όσο και η ίδια η εργοδότρια επιχείρηση έχουν όφελος και απτά αποτελέσματα.

  Επικοινωνία

  • Διγενή Ακρίτα 57,
   Γραφείο 201,
   1070, Λευκωσία,
   Κύπρος.
  • 70.088.088
   +357 22.261.088
  • +357 22.104.880

  © 2010 - SocialSpace Academy. All Rights Reserved. Privacy Policy