Άνεργοι & Φοιτητές

Βάσει της αναγκαιότητας διαρκούς επιμόρφωσης των πτυχιούχων πάνω σε εργαλεία και τεχνικές οι οποίες δεν διδάσκονται ολοκληρωμένα κατά τη διάρκει της βασικής τους εκπαίδευσης, η Social Space Academy, παρέχει πλήρως καταρτισμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια.

Τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, μέσω της πρακτικής εξάσκησης και του διαλόγου για ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, σας παρέχουν πλήθος οφελών, αφού αναβαθμίζουν τις γνώσεις, τις  δεξιότητες αλλά  και τα  προσόντα που απαιτούν οι επιχειρήσεις από τους υποψήφιους υπαλλήλους τους.

 

Επαφή με επαγγελματίες του κλάδου

Μέσα από την συμμετοχή σας στα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, θα έχετε την ευκαιρία μεν κατά την διάρκεια του σεμιναρίου να συναναστραφείτε με επαγγελματίες διαφόρων κλάδων, αυξάνοντας τον κύκλο γνωριμιών σας. Η ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών με άτομα που εργάζονται στον κλάδο σας, θα ενισχύσουν την απόκτηση των νέων γνώσεων, καθώς μπορούν να σας προσφέρουν και μελλοντικές συνεργασίες στην επαγγελματική σας πορεία.

 

Ολοκληρωμένη αντίληψη του επαγγελματικού χώρου

Τα πραγματικά παραδείγματα δε και οι πρακτικές ασκήσεις, οι οποίες είναι βασισμένες στα σύγχρονα δεδομένα της αγοράς, θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε μια καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη αντίληψη στον τομέα σας, προκειμένου να είστε καταλληλότερα προετοιμασμένοι στην επαγγελματική σας προσαρμογή.

 

Πιστοποιημένη και Αναγνωρισμένη εκπαίδευση

Η παρακολούθηση των εκπαιδευτικών μας σεμιναρίων σε συνδιασμό με τις αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις που παρέχει η Ακαδημία μας, αδιαμφισβήτητα θα παίξουν σημαντικό ρόλο προκειμένου να εμπλουτίσετε σημαντικά το βιογραφικό σας, αυξάνοντας το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα και διευκολύνοντας την επαγγελματική σας αποκατάσταση.

  • Lorem ipsum dolor sit amet.
  • Lorem ipsum dolor sit amet.
  • Lorem ipsum dolor sit amet.

Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια και οι συμβουλευτικές μας υπηρεσίες, προσθέτουν επαγγελματική αξία και κύρος στις επιχειρήσεις και στα στελέχη τους, καθώς επίσης σε ανέργους.προσθέτουν επαγγελματική αξία και κύρος στις επιχειρήσεις και στα στελέχη τους, καθώς επίσης σε ανέργους.

Επικοινωνία

  • Διγενή Ακρίτα 57,
    1ος  &  2ος  Όροφος,
    1070, Λευκωσία, Κύπρος

  • 70.088.088 / +357 22.261.088
  • +357 22.104.880

© 2010 - SocialSpace Academy. All Rights Reserved. Privacy Policy