Άνεργοι & Φοιτητές

Βάσει της αναγκαιότητας διαρκούς επιμόρφωσης των πτυχιούχων πάνω σε εργαλεία και τεχνικές οι οποίες δεν διδάσκονται ολοκληρωμένα κατά τη διάρκει της βασικής τους εκπαίδευσης, η Social Space Academy, παρέχει πλήρως καταρτισμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια.

Τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, μέσω της πρακτικής εξάσκησης και του διαλόγου για ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, σας παρέχουν πλήθος οφελών, αφού αναβαθμίζουν τις γνώσεις, τις  δεξιότητες αλλά  και τα  προσόντα που απαιτούν οι επιχειρήσεις από τους υποψήφιους υπαλλήλους τους.

 

Επαφή με επαγγελματίες του κλάδου

Μέσα από την συμμετοχή σας στα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, θα έχετε την ευκαιρία μεν κατά την διάρκεια του σεμιναρίου να συναναστραφείτε με επαγγελματίες διαφόρων κλάδων, αυξάνοντας τον κύκλο γνωριμιών σας. Η ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών με άτομα που εργάζονται στον κλάδο σας, θα ενισχύσουν την απόκτηση των νέων γνώσεων, καθώς μπορούν να σας προσφέρουν και μελλοντικές συνεργασίες στην επαγγελματική σας πορεία.

 

Ολοκληρωμένη αντίληψη του επαγγελματικού χώρου

Τα πραγματικά παραδείγματα δε και οι πρακτικές ασκήσεις, οι οποίες είναι βασισμένες στα σύγχρονα δεδομένα της αγοράς, θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε μια καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη αντίληψη στον τομέα σας, προκειμένου να είστε καταλληλότερα προετοιμασμένοι στην επαγγελματική σας προσαρμογή.

 

Πιστοποιημένη και Αναγνωρισμένη εκπαίδευση

Η παρακολούθηση των εκπαιδευτικών μας σεμιναρίων σε συνδιασμό με τις αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις που παρέχει η Ακαδημία μας, αδιαμφισβήτητα θα παίξουν σημαντικό ρόλο προκειμένου να εμπλουτίσετε σημαντικά το βιογραφικό σας, αυξάνοντας το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα και διευκολύνοντας την επαγγελματική σας αποκατάσταση.

 • Item
 • Item
 • Item

Οι συμμετέχοντες στα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, όχι μόνο λαμβάνουν γνώση, εξειδίκευση, τονώνουν την επαγγελματική τους αυτοπεποίθησή και βελτιώνουν τις δεξιότητές τους, αλλά ταυτόχρονα αναγνωρίζουν εύκολα και άμεσα πώς να κάνουν πράξη στην καθημερινή τους εργασιακή ενασχόληση όλα όσα διδάσκονται. Με αυτό τον τρόπο, τόσο οι απασχολούμενοι όσο και η ίδια η εργοδότρια επιχείρηση έχουν όφελος και απτά αποτελέσματα.

Επικοινωνία

 • Διγενή Ακρίτα 57,
  Γραφείο 201,
  1070, Λευκωσία,
  Κύπρος.
 • 70.088.088
  +357 22.261.088
 • +357 22.104.880

© 2010 - SocialSpace Academy. All Rights Reserved. Privacy Policy