Μιλήστε μαζί μας σήμερα
70.088.088 / 22261088

Πρακτικές Μέθοδοι Affiliate Marketing

Πρακτικές Μεθόδοι Affiliate Marketing

Γιατί να Παρακολουθήσω αυτό το Πρόγραμμα:

O  έντονος ανταγωνισμός και οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες, βρίσκουν τις κυπριακές εταιρείες να προσπαθούν να βρουν νέους πελάτες και να προωθούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Μία από τις πολύ επιτυχημένες προωθητικές μεθόδους που ευδοκιμεί στο εξωτερικό, αλλά το τελευταίο διάστημα και στην Κύπρο είναι το Affiliate Marketing το οποίο θεωρείται κερδοφόρο. Στην περίπτωση του Affiliate Marketing, ο διαφημιστής προωθεί τα προϊόντα/ υπηρεσίες  του προμηθευτή/διαφημιζόμενου με κάποια προμήθεια.

Ένα πρακτικό σεμινάριο που θα σας κάνει expert στο Affiliate Marketing, καθώς οι γνώσεις και οι δεξιότητες που θα πάρετε θα σας αυξήσουν τα κέρδη σας.

  ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

  Κράτησε την θέση σου Τώρα! Περιορισμένος Αριθμός θέσεων
  ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ:

  9 Χρόνια SocialSpace Academy

  ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

  • Julie Νικολάου

   «Το πρόγραμμα ήταν αρκετά στοχευμένο και θα χαιρόμουν να παρακολουθούσα ξανά μάθημα με τον συγκεκριμένο εκπαιδευτή. Έκανε το μάθημα ευχάριστο και πολύ ενδιαφέρον.»

   Julie Νικολάου
   Marketing Manager, PFA Cyprus Holiday Homes.

  • Νικόλας Σωφρονίου

   “Τα σεμινάρια διδάχτηκαν με πολύ επαγγελματισμό και ήταν πολύ βοηθητικά στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων που αφορούν τον συγκεκριμένο κλάδο. Ο εκπαιδευτής ήταν πολύ βοηθητικός με τυχόν ερωτήσεις όπου είχαμε.”

   Νικόλας Σωφρονίου
   Απόφοιτος.

  • Μαρία Θεοφάνους

   “Τα σεμινάρια ανταποκρίθηκαν στο έπακρο των προσδοκιών μου. Πρακτικά και βοηθητικά καθώς σου δίνουν τις βάσεις να δημιουργείς μόνος σου αποδοτικές διαφημίσεις.”

   Μαρία Θεοφάνους
   Υπεύθυνη Marketing, Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης.

   Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια και οι συμβουλευτικές υπηρεσίες μας προσθέτουν επαγγελματική αξία και κύρος στις εταιρείες και τα στελέχη τους, καθώς και στους ανέργους.

   Contact

   • Διγενή Ακρίτα 57,
    1ος  &  2ος  Όροφος,
    1070, Λευκωσία, Κύπρος

   • 70.088.088 / +357 22.261.088
   • +357 22.104.880

   © 2010 - SocialSpace Academy. All Rights Reserved. Privacy Policy