Μιλήστε μαζί μας σήμερα
70.088.088 / 22261088

3D Studio Max

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ 3D STUDIO MAX

Γιατί να Παρακολουθήσω αυτό το Πρόγραμμα:

Το Autodesk 3D Studio Max (ή 3ds max) αποτελεί ένα από τα κορυφαία λογισμικά σχεδιασμού και μοντελοποίησης τρισδιάστατης εικόνας. Μπορεί να καλύψει τις ανάγκες κάθε σχεδιαστή για ρεαλιστική σχεδίαση στο χώρο, με διάφορες προσθήκες 3D αντικειμένων, φωτισμών και σκιών. Στόχος του σεμιναρίου είναι, σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο κάθε συμμετέχοντας να είναι πλήρως εξοικειωμένος με το περιβάλλον του 3D Studio Max και να μπορεί να χρησιμοποιεί αποτελεσματικά τις προχωρημένες λειτουργίες της Τρισδιάστατης Μοντελοποίησης. Επίσης, να κάνει χρήση κάποιων βασικών στοιχείων της Τρισδιάστατης Κίνησης μέσα από το Autodesk 3D Studio Max.

Πατήστε εδώ για να δείτε την ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
"CERTIFIED CONCEPT AND MOTION DESIGNER"

ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Κράτησε την θέση σου Τώρα! Περιορισμένος Αριθμός θέσεων

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ:

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟY

ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

 • Julie Νικολάου

  «Το πρόγραμμα ήταν αρκετά στοχευμένο και θα χαιρόμουν να παρακολουθούσα ξανά μάθημα με τον συγκεκριμένο εκπαιδευτή. Έκανε το μάθημα ευχάριστο και πολύ ενδιαφέρον.»

  Julie Νικολάου
  Marketing Manager, PFA Cyprus Holiday Homes.

  Please Share:
 • Νικόλας Σωφρονίου

  “Τα σεμινάρια διδάχτηκαν με πολύ επαγγελματισμό και ήταν πολύ βοηθητικά στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων που αφορούν τον συγκεκριμένο κλάδο. Ο εκπαιδευτής ήταν πολύ βοηθητικός με τυχόν ερωτήσεις όπου είχαμε.”

  Νικόλας Σωφρονίου
  Απόφοιτος.

  Please Share:
 • Μαρία Θεοφάνους

  “Τα σεμινάρια ανταποκρίθηκαν στο έπακρο των προσδοκιών μου. Πρακτικά και βοηθητικά καθώς σου δίνουν τις βάσεις να δημιουργείς μόνος σου αποδοτικές διαφημίσεις.”

  Μαρία Θεοφάνους
  Υπεύθυνη Marketing, Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης.

  Please Share:

  Οι συμμετέχοντες στα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, όχι μόνο λαμβάνουν γνώση, εξειδίκευση, τονώνουν την επαγγελματική τους αυτοπεποίθησή και βελτιώνουν τις δεξιότητές τους, αλλά ταυτόχρονα αναγνωρίζουν εύκολα και άμεσα πώς να κάνουν πράξη στην καθημερινή τους εργασιακή ενασχόληση όλα όσα διδάσκονται. Με αυτό τον τρόπο, τόσο οι απασχολούμενοι όσο και η ίδια η εργοδότρια επιχείρηση έχουν όφελος και απτά αποτελέσματα.

  Επικοινωνία

  • Διγενή Ακρίτα 57,
   Γραφείο 201,
   1070, Λευκωσία,
   Κύπρος.
  • 70.088.088
   +357 22.261.088
  • +357 22.104.880

  © 2010 - SocialSpace Academy. All Rights Reserved. Privacy Policy