Μιλήστε μαζί μας σήμερα
70.088.088/22261088

Ο πρώτος εκπαιδευτικός οργανισμός στην Κύπρο με πιστοποίηση ISO 9001:2015

Η SocialSpace Academy πιστοποιείται με ISO 9001:2015 για την υψηλή ποιότητα των εκπαιδευτικών προγραμμάτων της. Η απόκτηση της πιστοποίησης συνεπάγεται διασφάλιση της ποιότητας των εκπαιδευτικών μας υπηρεσιών.

Η SocialSpace Academy πιστοποιείται με ISO 9001:2015 για την υψηλή ποιότητα των εκπαιδευτικών προγραμμάτων της.

Η απόκτηση της πιστοποίησης συνεπάγεται διασφάλιση της ποιότητας των εκπαιδευτικών μας υπηρεσιών. Το πρότυπο ISO 9001 – το πιο διαδεδομένο πρότυπο διαχείρισης της ποιότητας –ορίζει τις απαιτήσεις με τις οποίες πρέπει να λειτουργεί μια επιχείρηση, ώστε οι εκπαιδευτικές υπηρεσίες που παρέχει ο οργανισμός μας να ικανοποιούν τις προσδοκίες των πελατών, των συνεργατών και του προσωπικού μας. Είναι γεγονός ότι, η πιστοποίηση που έχουμε λάβει καθιστά τον οργανισμό μας πιο ανταγωνιστικό από ποτέ.

Με την απόκτηση της πιστοποίησης ISO 9001:2015, ο οργανισμός μας διακρίνεται από:

  • Αναγνωρισμένη ποιότητα διεθνούς εμβέλειας.Η πιστοποίηση ISO προσθέτει τον οργανισμό μας ανάμεσα σε επιχειρήσεις παγκόσμιας αναγνώρισης, αφού αποτελεί ένα παγκόσμιο πρότυπο ποιότητας.
  • Βελτιωμένη παραγωγικότητα και αποδοτικότητα.Η βελτίωση της αποδοτικότητας μας, έχει σαν επακόλουθο την παροχή άρτιας ποιότητας εκπαιδευτικών υπηρεσιών στον τελικό τους παραλήπτη, εσάς.
  • Παροχή αναβαθμισμένης ποιότητας. Η άρτια ποιότητα των παρεχόμενων εκπαιδευτικών υπηρεσιών μας, οδηγεί στην ολοκλήρωση των προσδοκιών των πελατών και στη συνεχή ικανοποίησή τους.

Για εμάς στην SocialSpace Academy, η εφαρμογή του συστήματος ISO 9001:2015 αναδεικνύει την επιχειρησιακή μας συνέπεια και θέτει τα θεμέλια για ένα περιβάλλον συνεχούς βελτίωσης, καθιστώντας τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες που παρέχουμε ακόμη πιο αξιόπιστες και επιθυμητές προς εσάς.

Δέσμευση μας είναι η παροχή ποιοτικών και καινοτόμων εκπαιδευτικών προγραμμάτων, που σκοπός τους είναι η άμεση αναβάθμιση της παραγωγικότητας, της απόδοσης και του ανταγωνιστικού σας πλεονεκτήματος.

Accreditation

ΑΝΑΔ
Acta
ISO 9001 GRK
Prometric Logo
IQNet Logo Colour 40%